OpenStudio arkitekter

Login

Sege Park 3D-illustration

Illustraion: OpenStudio arkitekter. Klicka för förstoring

Sege Park
Aktiv stadsmiljö med lekfulla bostäder

Köp och sälj i materialboden. Mecka med cykeln i cykelverkstaden. Träna cross-fit och yoga i kroppsverkstaden. Renovera i målarverkstaden. Dela odlingstips i odlingsverkstaden och köp lokalproducerat vid grannens skyltfönster.

I K-Fastigheters och OpenStudio arkitekters vision för Sege Park erbjuds bostäder med rimliga hyresnivåer. Vi vill ge plats för olika människor och karaktärer, gammal och ung med olika ekonomiska förutsättningar i en stadsmiljö som är både lekfull och mogen och där ett sammanhang skapas kring gemensamma aktiviteter.

Sege Park 3D-illustration

Illustraion: OpenStudio arkitekter. Klicka för förstoring

Gaturummet kantas av verkstäder som låter boende bli ProAms, professionella amatörer, där kreativiteten släpps fri i växthus, föreningslokaler och stryktåliga markbostäder med oanade möjligheter.

Materialitet, robusthet och lekfullhet skapas med oväntade och självklara ytskikt och lösningar i kombination med industriellt producerade husstommar.

Det smidiga boendet karaktäriseras av genomtänk funktionalitet och lyhörd förvaltning. Bostaden är i konstant toppskick, lådcykel och verktyg lånas via bostadsappen och tomaterna mognar utanför fönstret.

Tänk om det enkla livet handlar om livsstil, inte om resurser.